Ved alle henvendelser til kundeservice, bedes du oplyse dit ordrenummer for hurtigere ekspedition. 

 

BUTIKSINFORMATION

Moss Copenhagen

Artvej 1

DK-7100 Vejle

 

Webshop/Kundeservice +45 81 10 80 17

Åbningstider på telefon:

Mandag - Torsdag kl. 09-16

Fredag kl. 9-15:30

 

E-mail: shop@mosscopenhagen.com 

 

CVR nummer 37424366

 

 

Kan jeg ændre min ordre? 

Vi ekspederer din ordre så snart vi modtager den for at sikre hurtig levering. Når din ordre er blevet bekræftet er det derfor ikke længere muligt at ændre i den. Ønsker du at tilføje flere varer bedes du lave en ny ordre.

Kan jeg annullere min ordre? 

Nej, det kan du ikke. Vi ekspederer din ordre, så snart vi har modtaget den for at sikre hurtig levering. Ønsker du ikke længere at modtage varerne, skal du blot returnere dem ved modtagelsen.

 

Handelsbetingelser:

Ved handel på denne hjemmeside, accepterer du automatisk nedenstående betingelser. Vi anbefaler derfor, at du læser betingelserne grundigt igennem, inden du handler på www.mosscopenhagen.com.

Vi leverer kun pakker i Danmark og Sverige/We currently only ship to Denmark and Sweden

OBS: Det er ikke muligt, at besvare sin ordrebekræftelse.

 

 

Levering:

Danmark: Fri fragt ved ordrer over 300 kr., eller 39 DKK. Der kan vælges mellem GLS PakkeShop eller GLS Hjemmelevering (mellem 9 & 16)

Sverige: Fragt 80 SEK - leveres med BRING Home Delivery

 

Returnering:  

Moss Copenhagen yder 14 dages fuld returret gældende fra den dag du modtager forsendelsen. Dette gælder både varer på SALE og til fuld pris. 

Varerne skal returneres ubrugte og i samme stand og mængde, som ved modtagelsen:

- De skal være med handtag/mærke siddende på varen.
- Ved returnering af sko/støvler skal de være i original emballage/skoæske og i ubeskadiget tilstand - d.v.s. du IKKE må sætte etiketter, fragt-label og andet direkte på skoæsken. 
- Vi anbefaler, at smykker ALTID returneres i en papkasse eller lign., således at der undgås transportskader. 

Vi tilbagebetaler kun returbeløb til det kreditkort, som varerne er betalt med.

Det er desværre ikke muligt fysisk, at aflevere varer på web-shoppens lager eller i de fysiske butikker. Returvarer skal sendes til web-shoppen.

Moss Copenhagen er ikke forpligtet til, at gensende returneringer som er indleveret efter returrettens ophør, hvorfor kunden opkræves et fragtgebyr på 39 kr, for gensendelsen.

 

RETURPROCES:

- Udfyld HELE returseddel du modtog med ordren. 
- Sæt det medsendt returlabel på pakken og aflever pakken i en GLS pakkeshop. Husk, at få underskrevet din kvittering, når du afleverer pakken og behold den. Benyttelse af vores label koster 39 kr. der bliver fratrukket, det beløb du får refunderet.

Har du mulighed for at sende dine returvarer billigere end de 39 kr. som vores returlabel koster, er du naturligvis velkommen til at gøre dette. Pakken skal dog sendes med omdeling, ellers kan den ikke erstattes, hvis den bliver væk under transporten. 

Hvis du ønsker, at bytte de leverede varer, bedes du foretage en ny bestilling. Derved kan du med det samme se, om varerne er på lager. 

Moss Copenhagen er op til 14 dage om at behandle din returnering.

Alle returvarer sendes til:

Moss Copenhagen
Artvej 1
DK-7100 Vejle.

 

Reklamation:

Kundeservice skal ALTID kontaktes inden du indsender en reklamation. 

Hvis du har en reklamation, så send en mail til shop@mosscopenhagen.com med et billede, af din reklamation og skriv dit ordre nr. i emnefeltet.

Har du sendt en reklamation retur uden vores returlabel dækker vi ikke omkostningerne til fragten.

 

Varekøb og betaling:

Du vil modtage varerne indenfor 1-3 hverdage efter din bestilling. Ved specielle events, som Black Friday og SALE kan der forekomme længere leveringstid - 3-5 dage.

Vi har kun mulighed for at levere varer i Danmark og Sverige.

 

Afhenter du ikke din pakke eller kan GLS ikke træffe dig hjemme ved forsøg på levering opkræves et returfragtgebyr på 39 kr..

I forbindelse med køb af varer fra www.mosscopenhagen.com må du opgive personlige informationer såsom navn, adresse og betalings oplysninger. Når din ordre er fuldført, vil du modtage en ordrebekræftelse per e-mail.

 

Såfremt du måtte have yderligere spørgsmål, vedrørende køb af varer fra Moss Copenhagen, bedes du kontakte os på mail: shop@mosscopenhagen.com

Når du afgiver en ordre, garanterer du for, at alle de oplysninger du opgiver er korrekte, at du er over 18 år og at du er autoriseret bruger af det anvendte kredit kort, samt at der er tilstrækkelige midler til at dække købet.

Moss Copenhagen accepterer følgende betalingskort:Dankort, Visa/Dankort, Visa/Electron, Maestro, Euro/Mastercard.

Beløbet fra transaktionen vil blive fratrukket din konto, når varerne sendes fra vores lager.

 

Farver:

Vi kan ikke garantere, at farverne på vores webshop stemmer 100% overens med farverne i virkeligheden. Dette afhænger delvist af opløsningen på din computer.

 

Sikkerhed:

Når du afgiver en ordre til Moss Copenhagen bedes du opgive navn, adresse, telefon nummer og e-mail adresse.

Moss Copenhagen er ansvarlig for sikker opbevaring af disse oplysninger, og garanterer for, at de ikke vil blive videregivet til udenforstående.

 

Copyright:

Alt indhold på www.mosscopenhagen.com såsom grafik, logoer, ikoner, billeder, lydklip, digitale downloads, data sammenstillinger og software tilhører Moss Copenhagen.

Kopiering eller anden brug af Moss Copenhagen websitets indhold, er kun tilladt med skriftlig tilladelse fra Moss Copenhagen.

Uautoriseret brug af indholdet på www.mosscopenhagen.com vil medføre sagsanlæg.

 

BEMÆRK: Ny EU forbrugeraftalelov, gældende for privatkøb online, er trådt i kræft pr 13-06-2014. 

Dette indebærer ændringer i returretten:
- På varer som ej fremstår helt nye, kan du pga. værdigforringelse tilbydes nedsat refundering jf. varens oprindelige udsalgspris.
- Du bærer ansvaret for, at varen fremkommer til os og at den er tilstrækkelig emballeret.
- Varens emballage udgør en væsentlig del af varens beskaffenhed, og denne skal være 100% intakt ved returnering.

 

 

Vent venligst ...